cpt. Cook
 

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Portugalské kuře I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15 dkg másla, 3 lžíce oleje, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 15 dkg žampiónů nebo hříbků, 3  rajčata, 1/2 lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na menší kousky, oddělíme křídla a stehýnka a půlky rozdělíme každou na 3 kousky. Maso osolíme, opepříme a opečeme je na oleji a polovině másla. Jakmile nabude zlaté barvy, přidáme větší oloupaná pokrájená rajčata a podléváme po částech vývarem z drůbků. Na zbylém másle podusíme do měkka houby a přidáme je k ostatnímu. Ochutíme trochou kečupu.

www.tacos.cz Příloha: rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1821x    verze pro tisk