cpt. Cook
 

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Portugalské kuře I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15 dkg másla, 3 lžíce oleje, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 15 dkg žampiónů nebo hříbků, 3  rajčata, 1/2 lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na menší kousky, oddělíme křídla a stehýnka a půlky rozdělíme každou na 3 kousky. Maso osolíme, opepříme a opečeme je na oleji a polovině másla. Jakmile nabude zlaté barvy, přidáme větší oloupaná pokrájená rajčata a podléváme po částech vývarem z drůbků. Na zbylém másle podusíme do měkka houby a přidáme je k ostatnímu. Ochutíme trochou kečupu.

www.tacos.cz Příloha: rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2075x    verze pro tisk

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená