cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé s dušenými houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 4 dkg másla, 20 dkg čerstvých hub, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 stroužky česneku, 6 dkg cibule, 2 lžíce červeného vína, 1/2  citrón, 2 dkg oleje, mletý pepř, kmín, sůl, pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé rozdělíme na porce, posolíme, pokmínujeme, poklademe plátky másla a upečeme. Jemně sekanou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné a rozkrájené houby, kmín, pepř, sůl a dusíme. Asi po 8 minutách přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek, červené víno a ještě několik minut dusíme. Pečené filé pokapeme citrónovou šťávou, posypeme sekanou pažitkou a obkládáme houbovou směsí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2411x    verze pro tisk