cpt. Cook
 

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Indonésie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saté

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg vepřového masa, 1/2 větší cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička karí koření, 1/2 lžíce oleje, 2 lžičky pokrájených burských oříšků, 1/2 lžíce pokrájené meduňky, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky a smícháme s cibulí, česnekem, kořením, olejem a necháme hodinu proležet v chladnu. Pak osolíme a opepříme, opečeme v horkém oleji. Podáváme s rýží. K tomu podáváme ještě další přílohy - sardelovou pastu, kokosové mléko (možno nahradit strouhaným kokosem a kondenzovaným mlékem), čerstvě nakrájenou meduňku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1406x    verze pro tisk

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce