cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Silvestrovské kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  2  vepřové kotlety, mletý pepř, sůl, kmín, 2 stroužky česneku, 10 dkg šunkového salámu, 12 dkg žampiónů, 15 dkg oleje, 3 dkg másla, 3 dkg hladké mouky,  trochu šlehačky, žloutek, zelená petrželka, 4 plátky tvrdého sýra, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, zprudka opečeme po obou stranách na oleji a uložíme na teplém místě. Z pánve odebereme přebytečný tuk, přidáme kostičky salámu, žampióny nakrájené na čtvrtky, opečeme, zasypeme moukou, necháme přismahnout, přidáme šlehačku a petrželku a povaříme do husta. Osolíme, opepříme, sejmeme z ohně a vmícháme žloutek. Směs rozdělíme na kotlety na plechu, poklademe plátky sýra a pečeme při 220°C.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2092x    verze pro tisk

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky