cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Segedínský vepřový kotlet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2  cibule, 10 dkg slaniny, 1/2 červená feferonka, 1/2 stroužek česneku,  špetka mletého kmínu, 1/2 lžička soli, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce mleté papriky, 40 dkg kysaného zelí, 1/8 l masového vývaru, 4 lžíce kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli, slaninu a feferonku nakrájíme na kostičky. Maso potřeme česnekem, posypeme kmínem, v hluboké pánvi na oleji dohněda osmahneme a vyjmeme. Nakrájené přísady na tuku orestujeme do sklovita. Přidáme protlak, papriku, zelí a dobře promícháme, přilijeme vývar. Kotlety položíme na zelí a dusíme přikryté při nižší teplotě. Dochutíme a před podáváním polijeme smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2267x    verze pro tisk

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky