cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky (bez tuku), sůl, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce másla,  trochu hladké mouky, 1/4 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky naklepeme, osolíme, okraje a šlachy nařízneme, slabě je po obou stranách poprášíme moukou. Na kastrole rozehřejeme máslo nebo olej a řízky na něm po obou stranách opečeme. Pak přidáme usekaný česnek a dusíme téměř do měkka. Nakonec přilijeme do šťávy smetanu smíchanou s rovnou lžičkou mouky a povaříme asi 5 minut.

www.tacos.cz Příloha: noky, těstoviny, rýže nebo brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1701x    verze pro tisk

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II