cpt. Cook
 

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Selské vepřové závitky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové panenské, sůl, zelený pepř, červený pepř, pórek, cibule, hořčice, 12 dkg anglické slaniny, olej, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřovou panenku nakrájíme proti vláknu na špalíky široké asi 6 cm, pak z každého z nich dvěma nedotaženými řezy po vláknu uděláme plátek, který jemně naklepeme (v mikrotenu). Plátek masa posolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické slaniny, cibule nebo pórku. Okořeníme barevným pepřem a petrželkou a svineme. Zabalíme do anglické slaniny, příčně rozřežeme na 2 - 3 kolečka. Ta napíchneme naplocho na špíz, potřeme olejem a upečeme na grilu. Před podáváním můžeme podlít troškou vepřové šťávy z pečeně.

www.tacos.cz Příloha: kysané zelí s kysanou smetanou a bramborové placičky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1724x    verze pro tisk

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce