cpt. Cook
 

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rožeň Viléma Tella

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  70 dkg vepřové kýty, 1/2  karotka, 1/2  petržele, kousek celeru, 15 zrnek celého pepře, 3  hřebíčky, bobkový list, 15 lžic oleje, 10 dkg moučkového cukru, sůl, 15 menších jablek, sterilovaný celer, nakládané houby, nakládaná kapie na oblohu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na čtverečky, karotku, petržel a celer na malé kousky a dáme střídavě do kameninové nádoby. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, zalijeme olejem a necháme 6 hodin proležet. Pak maso napichujeme na jehlice a grilujeme. Cukr rozehřejeme s trochou vody, až vznikne karamel, namáčíme v něm jablka, až jim praskne slupka. Na každou porci napíchneme po jednom.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1354x    verze pro tisk

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce