cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky (bez tuku), sůl,  trochu hladké mouky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžíce kaparů, 2  nakládané okurky, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky naklepeme, osolíme, okraje a šlachy nařízneme a po obou stranách slabě poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách a mírně podlité dusíme do poloměkka. Pak přidáme do šťávy smetanu, hořčici, drobně pokrájené sladkokyselé okurky a usekané kapary a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: noky, těstoviny, opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2009x    verze pro tisk

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky