cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

Pikantní vepřové kotlety

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky (bez tuku), sůl,  trochu hladké mouky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžíce kaparů, 2  nakládané okurky, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky naklepeme, osolíme, okraje a šlachy nařízneme a po obou stranách slabě poprášíme moukou. Opečeme je na másle po obou stranách a mírně podlité dusíme do poloměkka. Pak přidáme do šťávy smetanu, hořčici, drobně pokrájené sladkokyselé okurky a usekané kapary a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: noky, těstoviny, opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1508x    verze pro tisk