cpt. Cook
 

Nadívaný vepřový bůček

Noisettes de porc sautées aux pruneaux
(Oříšky z vepřové panenky se švestkami)

Obrácený řízek

Ondřejova pečínka v chlebové krustě
(s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou)

Panenka s jogurtovou omáčkou

Pastýřské kotlety

Pečená anglická kotleta

Pečená kotleta po staročesku

Pečená vepřová kýta

Pečené koleno po bavorsku

Pečeně Paris

Pečené selátko sváteční

Pečené vepřové

Pečeně z plecka s bylinkovou kůrčičkou

Pečínka s pivní omáčkou

Pestrobarevný špíz

Pikantní vepřová pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, 3 dl rajčatového protlaku, 2.15 dl bílého vína, 1/2  bobkový list, 2 stroužky česneku, 2 lžičky nastrouhané citrónové kůry, zelená petrželka, tymián, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety krátce osmahneme, vyndáme z pánve a držíme v teple. Do pánve dáme cibuli nakrájenou nadrobno a osmahneme ji do zlatova. Přidáme rajský protlak, víno, tymián, bobkový list a sůl s pepřem. Kotlety vrátíme do pánve, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu. V misce smícháme nadrobno nasekaný česnek, petrželku a citrónovou kůru a touto směsí posypeme kotlety.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3453x    verze pro tisk

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II