cpt. Cook
 

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti con zucchine croccanti e feta
(Špagety s křupavou cuketou a sýrem feta)

Spaghetti putanesca na pánvi

Spaghetti s cuketovým pestem

Spaghetti tetrazzini

Spaghetti, cacio e pepe

Spirálky s lososem

Strascinati con la mollica
(Těstoviny s ančovičkami a strouhankou)

Strozzapreti con calamaretti e funghi porcini
(Strozzapreti s kalamáry a hříbky)

Strozzapreti s pestem a fazolkami

Svatoštěpánské canelloni
(Canelones de San Esteban)

Sýrové flíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Široké nudle s kuřecími játry

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 dkg sušených hub, 1/2  cibule, 4  rajčata, 10 dkg másla, 215 dkg kuřecích jater, 1.15 dl bílého vína, 1/2 dl vývaru, sůl, mletý pepř, 40 dkg širokých nudlí, 3 plátky šunky, 12 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sušené hříbky necháme změknout ve vlažné vodě. Cibuli nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli podusíme v pětině másla. Játra očistíme, nakrájíme na kostičky a opečeme v dalších 2/5 másla, pak zalijeme vínem. Játra vyjmeme a odstavíme na teplé místo. Vypečenou šťávu zředíme vývarem a přidáme cibuli, rajčata a okapané hříbky. Vaříme mírně 20 minut, osolíme a opepříme. Po uvaření nudlí prohřejeme v omáčce na proužky nakrájenou šunku a játra a nakonec nudle promícháme se zbylým máslem, sýrem a omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2664x    verze pro tisk

Špagety „Mare e monte“

Špagety „Peppone“

Špagety „Sapore di mare“

Špagety à la boscaiola (drvoštěpské)

Špagety à la Carmen

Špagety à la kytara s drůbežími jatérky