cpt. Cook
 

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg čerstvých tagliatelle, 2 dkg másla, 1/2 lžíce olivového oleje, 315 dkg čerstvých hub (lišky, hřiby, stroček), 3 snítky tymiánu, sůl, 1/2 lžička chilli vloček, 1/2 sklenka bílého vína, 1/2 kostka slepičího bujónu, 2 lžíce olivového oleje, 30 dkg italského sýra burrata, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně otřete stonky a kloboučky hub. V případě potřeby je opláchněte čistou vodou a osušte. Houby osmahněte na másle s olivovým olejem. Přidejte tymián, sůl a chilli vločky. Za pravidelného míchání restujte 8 minut. Přilijte bílé víno a nechte ho 3 minuty odpařovat.

www.tacos.cz Dejte vařit velký hrnec vody s kostkou bujónu. Tagliatelle v něm ponořte na 2 až 3 minuty. Těstoviny slijte, ponechte si malou naběračku vody z vaření a vložte je do misky. Přilijte olivový olej a onu naběračku vody z vaření. Přihoďte sůl a pepř a dobře promíchejte. Přidejte houby a burratu rozkrojenou na porce a ihned snězte.

vloženo 22.01.2022    zobrazeno 388x    verze pro tisk

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem