cpt. Cook
 

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso na majoránce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopové kýty nebo plecka, 10 dkg kořenové zeleniny, sůl, mletý pepř, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, máslo, hladká mouka, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce majoránky, 1/2 lžičky sardelové pasty (nemusí být), 70 dkg brambor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Na másle zpěníme cibulku a česnek, zasypeme moukou, uděláme světle žlutou jíšku, zředíme vývarem z masa (bez zeleniny). Mezitím uvaříme brambory. Omáčku povaříme, přidáme majoránku (suchou pomnutou), petrželku. Lze přidat i sardelovou pastu. Maso nakrájíme na kousky, vložíme spolu s brambory do omáčky a podáváme horké na nahřátých talířích.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2107x    verze pro tisk

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi