cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso na majoránce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopové kýty nebo plecka, 10 dkg kořenové zeleniny, sůl, mletý pepř, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, máslo, hladká mouka, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce majoránky, 1/2 lžičky sardelové pasty (nemusí být), 70 dkg brambor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Na másle zpěníme cibulku a česnek, zasypeme moukou, uděláme světle žlutou jíšku, zředíme vývarem z masa (bez zeleniny). Mezitím uvaříme brambory. Omáčku povaříme, přidáme majoránku (suchou pomnutou), petrželku. Lze přidat i sardelovou pastu. Maso nakrájíme na kousky, vložíme spolu s brambory do omáčky a podáváme horké na nahřátých talířích.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2418x    verze pro tisk

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku