cpt. Cook
 

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové na dobromysli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopového masa, 2 lžičky dobromysli, sůl, 1/2 lžičky pálivé papriky nebo pepře, 4 stroužky česneku, 1/2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do pekáčku uložíme skopové maso. Z dobromysli, soli, papriky či pepře, lisovaného česneku a oleje si vytvoříme kašičku, kterou potřeme skopové maso ze všech stran. Necháme půl hodiny (i déle) uležet v chladu. Potom podlijeme vodou a přiklopené pečeme v troubě. Když maso měkne, sejmeme svrchní pekáček, podle potřeby podlejeme a upečeme do červena. Během pečení skopové občas poléváme vypečenou šťávou.

www.tacos.cz Příloha: brambory a špenát nebo bramborový knedlík a salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1478x    verze pro tisk

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

Skopové se sušenými švestkami

Sněhobílé skopové proužky