cpt. Cook
 

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso po irsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg skopového plecka, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2  kapusta nebo bílé zelí, sůl, mletý pepř, 1/2 kg brambor, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole z varného skla rozehřejeme sádlo, přidáme na kroužky nakrájenou cibuli a do sklovita ji podusíme. Maso nakrájíme na kostky a osmahneme je na cibuli. Nesmí zhnědnout. Pak maso osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka. Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k poloměkkému masu. Asi po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu nebo zelí, přisolíme, je-li třeba, trochu podlijeme. Jakmile jsou brambory měkké, pokrm promícháme a podáváme v téže nádobě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1872x    verze pro tisk

Skopové maso s fazolemi