cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso po irsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg skopového plecka, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2  kapusta nebo bílé zelí, sůl, mletý pepř, 1/2 kg brambor, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole z varného skla rozehřejeme sádlo, přidáme na kroužky nakrájenou cibuli a do sklovita ji podusíme. Maso nakrájíme na kostky a osmahneme je na cibuli. Nesmí zhnědnout. Pak maso osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka. Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k poloměkkému masu. Asi po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu nebo zelí, přisolíme, je-li třeba, trochu podlijeme. Jakmile jsou brambory měkké, pokrm promícháme a podáváme v téže nádobě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2554x    verze pro tisk

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)