cpt. Cook
 

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso New Orleans

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg skopového masa (ramínka) nakrájeného na kostky, 4 lžíce hladké mouky, 2 lžíce oleje, 4  brambory nakrájené na kousky, 2 dl rajčatového protlaku, 2  rajčata nakrájená na kousky, 4  mladé cibulky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 1/2  bobkový list, 1/2 stroužek česneku, 1/2  mrkev nakrájená na kousky, 1/2 dl bílého vína,  špetka muškátového oříšku,  špetka rozmarýnu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopové maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm krátce maso opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli a krátce smažíme. Přidáme rajčata a tolik vody, aby bylo maso ponořené. Přivedeme k varu a na mírném plameni dusíme 1 hodinu. Přidáme všechny ostatní přísady mimo vína a muškátového oříšku a dusíme dalších 30 minut. Víno a muškátový oříšek přidáme těsně před podáváním.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1803x    verze pro tisk

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi