cpt. Cook
 

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso s fazolemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg předního skopového s kostmi, 215 dkg bílých fazolí, 2  cibule, 1/2  mrkev, 2 lžíce vepřového sádla, 1.15 dl vody, mletý pepř, zelená petrželka, mletá paprika, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole namočíme na 6 hodin před přípravou do studené vody, pak vodu slijeme, fazole vsypeme do tlakového hrnce s vařící vodou a uvaříme dopoloměkka (asi 1/4 hodiny). Maso rozsekáme na kousky. Polovinu množství nadrobno nakrájené cibule osmažíme dozlatova na polovině sádla, zasypeme mletou paprikou, po zpěnění přidáme maso, lehce opečeme a zalijeme vodou. Dusíme pod tlakem 10 minut. Pak maso doplníme na kostičky nakrájenou mrkví a dusíme v uzavřeném hrnci, až maso a fazole změknou. Osolíme a opepříme, při podávání zdobíme cibulí a petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1507x    verze pro tisk