cpt. Cook
 

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové na jehle

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg lilku, 12 dkg rajčat, 15 dkg cibule, 4 dkg oleje, sůl, mletý pepř, bobkový list, 115 dkg skopové kýty, 15 dkg skopové oháňky, sůl, 3 dkg šťávy z cibule, mletý pepř, 2 dkg oleje na pokapání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opláchnutý a otřený lilek se vloží na chvilku do horkého oleje. Potom se vyjme, nechá okapat, oloupe se a dužina se nakrájí na drobnější kostky nebo kousky. Jemně nakrájená cibule se vloží do horkého oleje, nechá se krátce zpěnit, přidají se oloupaná, jader zbavená rajčata, připravený lilek, podle chuti sůl, mletý pepř a kousek bobkového listu. Směs se nechá za občasného promíchání krátce podusit a pak se prolisuje přes husté síto.

www.tacos.cz Nepříliš tučné skopové maso se nakrájí na větší kostky, osolí a pokape šťávou ze syrové cibule. Kostky masa se napichují s plátky osolené a opepřené skopové oháňky na jehlu, pokapou olejem a pečou prudce na roštu.

www.tacos.cz Upečené maso se podává na jehle s připravenou horkou kaší z lilku.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2221x    verze pro tisk

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

Skopové se sušenými švestkami