Skopové maso po indonésku [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Skopové maso pečené s kořením

Indonésie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso po indonésku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopové kýty, 2 lžíce kokosového mléka, 3 lžíce oleje,

Přísady: 1/2 velká jemně nasekaná cibule, 4 stroužky česneku,  trochu zázvoru jemně nakrájeného čerstvého nebo máčeného, několik listů meduňky, sůl,  špetka šafránu, 2  citróny na šťávu, 3  chilli papričky, 1/2 lžíce moučkového cukru

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájené na větší plátky smícháme s cukrem, solí, citrónovou šťávou a grilujeme dozlatova. Na rozpálený olej dáme přísady a usmažíme dohněda. Nakonec přidáme kousky grilovaného masa, zalijeme kokosovým mlékem a pomalu dusíme 15-20 minut. Maso musí být suché a křehké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2377x    verze pro tisk

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou