cpt. Cook
 

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové na majoránce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg předního skopového (plecka, krku apod.), kořenová zelenina, 1/2  cibule, 2 lžíce vepřového sádla, 2 lžíce hladké mouky, majoránka, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přední skopové maso vaříme ve slané vodě se zeleninou osmaženou s cibulkou asi 1.5 až 2 hodiny. Uvařené nakrájíme na kostky. Zatím uděláme zlatou jíšku, zalijeme ji částí vývaru, povaříme, maso v omáčce dobře ohřejeme a teprve na konec okořeníme rozemnutou majoránkou a utřeným česnekem. Podáváme hodně horké s brambory. Oběd doplníme zeleninovou polévkou nebo ovocem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2608x    verze pro tisk

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

Skopové se sušenými švestkami