cpt. Cook
 

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zadního skopového masa, 4 stroužky česneku, sůl, 4 lžíce tuku, 2  cibule ()
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zadní skopové maso necháme odležet, buď je předem natřeme česnekem se solí, nebo očištěné před úpravou česnekem protáhneme jako slaninou. Osolíme je, vložíme na rozpálený omastek, rychle opečeme po obou stranách, pak teprve podlijeme, zakryjeme a dusíme v troubě asi 1/2 hodiny. Pak je odkryjeme a dopečeme po obou stranách do červena. Když je maso již měkké, nakrájíme je, dáme na předehřátou mísu a polijeme šťávou, se které sebereme přebytečný tuk. Pod maso můžeme přidat pokrájenou cibuli a šťávu pak prolisovat, aby byla hustší!

www.tacos.cz Dobrá sestava: Skopové na česneku, brambor nebo rýže a zelí, kapusta nebo salát, aby bylo postaráno též o látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4747x    verze pro tisk

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

Skopové se sušenými švestkami