cpt. Cook
 

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená

Slepice na divoko

Slepice po horácku

Slepice s drobenkou

Slepice s křenovou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice v ořechách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg syrových slepičích prsíček, 3  bílky, 115 dkg vyloupaných vlašských ořechů, 15 lžic bramborové škrobové moučky, 2 lžíce sherry, 1/2 špetka soli, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slepičí prsíčka sloupneme z kůže. Maso pokrájíme na plátky silné 1 cm. Vložíme do misky, pokropíme sherry a osolíme. Necháme 20 minut stát. Ořechy nadrobno nasekáme nebo utlučeme v hmoždíři. Bílky lehce našleháme, přidáme bramborovou moučku a pečlivě rozmícháme.

www.tacos.cz Marinované kousky slepičího masa necháme okapat a namáčíme do bílků s bramborovou moučkou. Pak je obalíme ořechy. Smažíme ve větším množství rozpáleného oleje do zlatova. vyjmeme a necháme okapat na hedvábném papíru. Ihned podáváme.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1587x    verze pro tisk