cpt. Cook
 

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená

Slepice na divoko

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice po horácku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  slepice, 10 dkg slaniny, sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, 1/2 větší cibule, 1/2 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Polovinou nakrájené slaniny prošpikujeme slepici. Na sádle do růžova usmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rajský protlak nebo kečup, zalijeme vodou a přidáme koření. Do tohoto základu vložíme prošpikovanou a osolenou slepici a dáme péci. Při pečení přeléváme výpekem tak abychom nespálili cibuli. Pečenou slepici naporcujeme a vložíme do šťávy, kterou jsme před tím doplnili zbytkem nakrájené rozškvařené slaniny. Šťávu podáváme necezenou. Vhodnou přílohou je rýže a různě upravené saláty z čerstvé zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2432x    verze pro tisk

Slepice s drobenkou

Slepice s křenovou omáčkou

Slepice v ořechách