cpt. Cook
 

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice (nebo kapoun) pečená

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice nebo syrový kapoun, 8 dkg slaniny, 8 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapouna osolíme a prsa protáhneme slaninou, pečeme jej jednu až jednu a půl hodiny. Slepici nebo kohouta, protože jsou starší a mají maso tužší, musíme buď předem podusit, nebo je předem ovaříme na polévku, pak teprve protáhneme slaninou a pečeme jako kapouna.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Pečený kapoun, brambory nebo rýže, salát nebo kompot.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3614x    verze pro tisk