cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice (nebo kapoun) pečená

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice nebo syrový kapoun, 8 dkg slaniny, 8 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapouna osolíme a prsa protáhneme slaninou, pečeme jej jednu až jednu a půl hodiny. Slepici nebo kohouta, protože jsou starší a mají maso tužší, musíme buď předem podusit, nebo je předem ovaříme na polévku, pak teprve protáhneme slaninou a pečeme jako kapouna.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Pečený kapoun, brambory nebo rýže, salát nebo kompot.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3787x    verze pro tisk

Slepice na divoko

Slepice po horácku

Slepice s drobenkou

Slepice s křenovou omáčkou

Slepice v ořechách

Slepičí křidélka v medu

Smažená kuřecí prsíčka (kotlet Pojarski)

Smažená slepice

Smažené kuře

Smažené kuře po malajsku

Smažené nudle s houbami, kuřecím masem a mrkví

Šiš tavuk
(Kuřecí šiš)

Španělská kuřecí prsa

Šťavnaté kuře

Tavuk doner
(Kuřecí doner)

Thajské kuře

Tojug čigirtmasi
(Kuře s vajíčky)

Tykev zapékaná s pečeným kuřecím masem

Yassa s kuřetem
(Yassa au poulet)