cpt. Cook
 

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sečuánské kuře na zelené cibulce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg kuřete nakrájeného nejdříve na tenké proužky a ty nadrobno, 12  naťových cibulek nakrájených na proužky, 2 lžíce oleje,

Koření: 1/2  bílek ušlehaný, 1/2 lžíce škrobové moučky,  špetka bílého pepře, sůl,

Omáčka: 1.15 dl kuřecího vývaru, 2 lžíce sherry, 1/2 lžička škrobové moučky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené maso smícháme s kořením a necháme 20 minut odležet. Maso na oleji zprudka osmažíme, přidáme zelenou cibulku a smažíme další minutu. Přilijeme omáčku, zamícháme a vaříme další 3 minuty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2190x    verze pro tisk

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená