cpt. Cook
 

Slepice (nebo kapoun) pečená

Slepice na divoko

Slepice po horácku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice s drobenkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice nebo předek z králíka nebo jedny husí drůbky, 1/8 kg drobenky nebo "slovenské rýže", 1/2  cibule, sůl, mletá paprika, 6 dkg tuku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ovařenou slepici rozdělíme na kusy. Husí drůbky očistíme a buď trochu ovaříme, nebo hned syrové - rovněž tak králíka - rozdělíme a podusíme na zpěněné cibulce a sladké paprice. Když je maso poloměkké, přisypeme nahoru buď koupenou, nebo doma vyrobenou drobenku, zalijeme vše polévkou, zakryjeme a dáme do trouby dodusit. Podáváme s čerstvým salátem hlávkovým, okurkovým aj.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Slepice, králík nebo drůbky jako maso živí, rýže nebo těstovina sytí a salát přidá látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2202x    verze pro tisk

Slepice s křenovou omáčkou

Slepice v ořechách

Slepičí křidélka v medu

Smažená kuřecí prsíčka (kotlet Pojarski)

Smažená slepice

Smažené kuře

Smažené kuře po malajsku

Smažené nudle s houbami, kuřecím masem a mrkví

Šiš tavuk
(Kuřecí šiš)

Španělská kuřecí prsa

Šťavnaté kuře

Tavuk doner
(Kuřecí doner)

Thajské kuře

Tojug čigirtmasi
(Kuře s vajíčky)

Tykev zapékaná s pečeným kuřecím masem

Yassa s kuřetem
(Yassa au poulet)