cpt. Cook
 

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená

Slepice na divoko

Slepice po horácku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slepice s drobenkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice nebo předek z králíka nebo jedny husí drůbky, 1/8 kg drobenky nebo "slovenské rýže", 1/2  cibule, sůl, mletá paprika, 6 dkg tuku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ovařenou slepici rozdělíme na kusy. Husí drůbky očistíme a buď trochu ovaříme, nebo hned syrové - rovněž tak králíka - rozdělíme a podusíme na zpěněné cibulce a sladké paprice. Když je maso poloměkké, přisypeme nahoru buď koupenou, nebo doma vyrobenou drobenku, zalijeme vše polévkou, zakryjeme a dáme do trouby dodusit. Podáváme s čerstvým salátem hlávkovým, okurkovým aj.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Slepice, králík nebo drůbky jako maso živí, rýže nebo těstovina sytí a salát přidá látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1486x    verze pro tisk

Slepice s křenovou omáčkou