cpt. Cook
 

Špagety se slávkami podle Flority

Špagety se sýrem a rozmarýnou

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s hráškem

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 30 dkg zeleného hrášku (čerstvý nebo mražený), 115 dkg šunky v jednom plátku, 7.15 dkg másla, 1/2 šťavnatá cibule, 2 lžíce smetany, 1/2 snítka zelené petrželky, 1/2 lžičky moučkového cukru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na másle posekanou cibulku. Pak přidáme šunku nakrájenou na proužky. Když šunka dostane správnou barvu, vhodíme do kastrolu hrášek a zlehka zamícháme vařečkou. Přidáme sklenici teplé vody s cukrem. Kastrol přikryjeme pokličkou a necháme povařit na mírném ohni asi patnáct minut. Občas při vaření obsah zamícháme. Na konci vaření pokrm osolíme a opepříme. Přidáme posekanou petrželku a smetanu. Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy a smícháme s připraveným hráškem, který jsme udržovali teplý. Pak pokrm podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2017x    verze pro tisk

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem