cpt. Cook
 

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tagliolini s bazalkou a citrónem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg tagliolini, 3  citróny, 8 dkg másla, 3 dl kuřecího vývaru, sůl, mletý pepř, bazalka, 10 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do pánvičky vlijeme vývar a nastrouháme do něj kůru z jednoho omytého chemicky neošetřeného citrónu. Zavaříme a vymačkáme k němu citrónovou šťávu podle chuti. Přidáme máslo a povaříme. Opepříme. Lístky bazalky pokrájíme nahrubo. Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě a promícháme je se základem v pánvičce. Přidáme nastrouhaný parmazán a bazalku. Promícháme a ihned podáváme.
vloženo 05.02.2012    zobrazeno 1728x    verze pro tisk