cpt. Cook
 

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini se 4 sýry podle Terky

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 7.15 dkg čerstvého másla, 15 dkg strouhaného parmazánu, 10 dkg gruyèru, 15 dkg ementálu, 15 dkg holandského sýra (nebo galicijského), sůl, celý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství horké vody, osolené o trochu víc než normálně. Zatímco se těstovina vaří, nakrájíme sýry na tavení (gruyére - ementál - holandský) na nudličky a vložíme je do nahřáté mísy. Rozpustíme máslo ve vodní lázni.

www.tacos.cz Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji trochu odkapat a ještě ukapávající ji vhodíme do mísy se sýry. Přidáme polovinu rozpuštěného másla a hodně čerstvě umletého pepře. Ihned zamícháme. Pak přidáme druhou půlku másla a strouhaný parmezán. Promícháme a podáváme hodně teplé.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1916x    verze pro tisk

Tagliolini s bazalkou a citrónem