cpt. Cook
 

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s tuňákem

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 215 dkg tuňáka v oleji, 10 dkg rajské omáčky připravené zvlášť, 1/2 dl extra virgin olivového oleje, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 snítka petržele, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na oleji pokrájenou cibuli. Pak přidáme česnek a petrželku jemně pokrájené a nakonec tuňáka, odkapaného a rozdělaného na kousky. Chvilku obsah pánve zlehka posmažíme a přidáme rajskou omáčku. Osolíme, opepříme a necháme vařit na mírném ohni asi pět minut.

www.tacos.cz Dáme vařit zvlášť těstovinu do vydatného množství vroucí vody, trochu osolené, občas ji zamícháme a vaříme ji tak dlouho, až je 'al dente'. Těstovinu necháme odkapat a ochutíme připravenou omáčkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2036x    verze pro tisk

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem