cpt. Cook
 

Špagety se sýrem a rozmarýnou

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 3 dkg másla, 3 dkg vepřového sádla, 1/2 lžíce extra virgin olivového oleje, 1/2  cibule, 150 dkg dozrálých rajčat, 215 dkg libového telecího masa, 1/2  kuřecí játra, 1/2  kuřecí droby, 1/2  vejce, hladká mouka, 1/2 strouhaný parmezán, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, olej na smažení knedlíčků
zkopírováno z http://www.tacos.cz Umeleme maso a důkladně očištěné kuřecí drůbky. Smícháme s vajíčkem, přidáme lžíci strouhaného parmezánu, několik špetek soli, muškátový ořech a pepř. Dobře promícháme. Pak uhněteme drobné knedlíčky, obalíme je v mouce a usmažíme na oleji. V kastrolu podusíme na sádle, oleji a másle nakrájenou cibuli. Přidáme rozmačkaná rajčata (bez slupky a semínek). Osolíme, opepříme a vaříme asi patnáct minut. Ke konci vaření vhodíme knedlíčky a necháme je trochu povařit v omáčce.

www.tacos.cz Zvlášť dáme vařit těstovinu do vroucí vody, trochu osolené, a vaříme ji 'al dente'. Když je hotová, rychle ji necháme odkapat, vhodíme je do servírovací mísy a ochutíme omáčkou a knedlíčky. Těstovinu a strouhaný sýr podáváme zvlášť.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1381x    verze pro tisk

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)