cpt. Cook
 

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  150 dkg těstovinových vřeten, 40 dkg žampiónů, mletý pepř, 2  rajčata, 30 dkg mraženého hrášku, 150 dkg krůtích prs, 3 lžíce oleje, sůl, zelená petrželka, 215 dkg kysané smetany, 215 dkg strouhaného ementálu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme a scedíme. Žampióny nakrájíme na plátky, rajčata na kostky a smícháme s těstovinami a hráškem. Troubu předehřejeme na 200°C. Maso nakrájíme na kostky, asi 7 minut opékáme po obou stranách v oleji, opepříme, osolíme a vmícháme do těstovin. Vmícháme petrželku se smetanou a sýrem. Dochutíme a vložíme do vymaštěné formy. Pečeme v troubě asi 30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1804x    verze pro tisk

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)