cpt. Cook
 

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  150 dkg těstovinových vřeten, 40 dkg žampiónů, mletý pepř, 2  rajčata, 30 dkg mraženého hrášku, 150 dkg krůtích prs, 3 lžíce oleje, sůl, zelená petrželka, 215 dkg kysané smetany, 215 dkg strouhaného ementálu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme a scedíme. Žampióny nakrájíme na plátky, rajčata na kostky a smícháme s těstovinami a hráškem. Troubu předehřejeme na 200°C. Maso nakrájíme na kostky, asi 7 minut opékáme po obou stranách v oleji, opepříme, osolíme a vmícháme do těstovin. Vmícháme petrželku se smetanou a sýrem. Dochutíme a vložíme do vymaštěné formy. Pečeme v troubě asi 30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1550x    verze pro tisk

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)