cpt. Cook
 

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti tetrazzini

Spaghetti, cacio e pepe

Spirálky s lososem

Strascinati con la mollica
(Těstoviny s ančovičkami a strouhankou)

Strozzapreti con calamaretti e funghi porcini
(Strozzapreti s kalamáry a hříbky)

Strozzapreti s pestem a fazolkami

Svatoštěpánské canelloni
(Canelones de San Esteban)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sýrové flíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg flíčků, 30 dkg pórku, sůl, 15 dkg másla, 2  cibule, 30 dkg eidamu, 2  žloutky, 1/2  vejce, mletý pepř, 1/8 l kysané smetany, 1/4 l smetany, zelená petrželka, máslo, strouhanka do formy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Flíčky uvaříme skoro doměkka, na másle opečeme nakrájenou cibuli s pórkem, necháme vychladnout, přidáme flíčky, sýr, sůl, pepř a dobře promícháme. Máslo utřeme do pěny, za stálého míchání přidáme vejce a žloutky, až je hmota pěkně napěněná. Obě smetany promícháme, přidáme petrželku, vmícháme do hmoty, nalijeme na flíčky, promícháme a vše dáme do vymazané a vysypané zapékací misky. Pečeme při 190°C asi 40 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1505x    verze pro tisk

Široké nudle s kuřecími játry

Špagety „Mare e monte“

Špagety „Peppone“

Špagety „Sapore di mare“

Špagety à la boscaiola (drvoštěpské)

Špagety à la Carmen