cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tokáň (Hovězí na majoránce)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zadního hovězího, 1/2  cibule, vepřové sádlo, 1/2 lžička majoránky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravujeme tak jako hovězí perkelt, pouze maso nakrájíme na menší kousky, po případě na proužky. Cibuli nakrájíme na kolečka a místo papriky přidáme trochu majoránky.

www.tacos.cz Na rozpáleném sádle usmažíme do žluta nakrájenou cibuli a přidáme k ní majoránku. Pak k tomu rychle vložíme nakrájené maso a osolíme. Nejdříve vše trochu osmažíme, potom dusíme na mírném ohni do měkka. Z počátku dusíme pouze ve vlastní šťávě, později podle potřeby podléváme trochou vody, po případě vína, podle toho, kolik chceme mít šťávy.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2159x    verze pro tisk

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk