cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnické roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, 2 lžíce vepřového sádla nebo o polovinu více oleje, sůl, mletý pepř,  trochu hladké mouky, 2 větší cibule, 2  papriky, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, posolíme, opepříme a slabě poprášíme moukou. Na polovině tuku je opečeme na každé straně 3 minuty. Současně na druhé pánvi na tuku opékáme na kroužky nakrájené odjadřincované papriky a stejně nakrájenou cibuli, až je obojí sklovité. Během opékání stále mícháme a pak osolíme. Nakonec obojí zeleninu pokapeme worcesterskou omáčkou a navršíme na roštěnky.

www.tacos.cz Příloha: chléb nebo smažené bramborové hranolky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2807x    verze pro tisk

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek