cpt. Cook
 

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Wu-Fen

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg roštěnek, 1/2  cibule, 6 dkg jidášova ucha, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce směsi koření Wu-Fen, 1/2 lžíce oleje, sůl,

Marináda: 1/2 lžíce medu, sójová omáčka, olej, škrobová moučka, 1/2 sklenka bílého vína

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso - nízkou roštěnku - nakrájíme na proužky a vložíme na 2 hodiny do marinády vzniklé promícháním všech složek. Cibuli a povařené houby nakrájíme také na proužky, česnek utřeme. Cibuli osmažíme, přidáme česnek a krátce na to i maso vyjmuté z marinády. Smažíme je asi 2 minuty na prudkém ohni. Pak dolijeme zbylou marinádou, osolíme, přidáme směs koření Wu-Fen (pepř, fenykl, anýz, skořice, zázvor, cukr, muškátový ořech, hřebíček, chilli, koriandr, glutaman sodný) a ještě asi 2 minuty ponecháme na mírném ohni.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1905x    verze pro tisk