cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařený hovězí jazyk

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  1/2  hovězí jazyk, 1/2  cibule, kořenová zelenina, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vaříme jazyk se zeleninou ve slané vodě nejméně 3 hodiny. Uvařený za tepla rychle oloupáme a pak teprve nakrájíme na plátky. Podáváme jej s knedlíkem a omáčkou křenovou, šípkovou nebo pro sváteční příležitost polskou, nebo studený k chlebu s křenem či hořčicí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2359x    verze pro tisk