cpt. Cook
 

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velkopavlovická roštěnka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg roštěnce, 2 lžíce oleje, 15 dkg másla, 10 dkg čerstvých žampiónů, 10 dkg slaniny, 10 dkg drůbežích jater, 6  feferonek, 1/2 menší pórek, 2 čerstvé kapie, 1/2 dl červeného vína, 1/2 lžička hladké mouky, mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnec nakrájíme na porce, naklepeme, osolíme a opepříme. Můžeme pokapat olejem a nechat v chladničce odležet 3 - 5 hodin. Před přípravou roštěnky obalíme v mouce a prudce po obou stranách opékáme na oleji. Opečené roštěnky vložíme do pekáčku. Na pánvi ve výpeku po roštěnkách opečeme nakrájená játra, na nudličky nakrájené kapie, na plátky nakrájený pórek, přidáme posekané feferonky a na plátky nakrájené žampióny. Směs zalijeme vínem, podusíme, přidáme k roštěnkám a dáme do trouby krátce zapéci. Vhodná příloha jsou pečené brambory s česnekem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2147x    verze pro tisk