cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vařeného hovězího masa, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžičky suché mateřídoušky, 8  rajčat, sůl, mletý pepř, 2 lžíce strouhaného tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zapékací misku vytřeme olejem, posypeme rozsekaným česnekem, trochou petrželky a polovinou nakrájených rajčat. Na ně dáme nakrájené hovězí, posypeme mateřídouškou, petrželkou, česnekem, dáme další vrstvu rajčat, osolíme, opepříme. Navrch posypeme sýrem a zakapeme olejem. Zapékáme 20 minut v troubě. Podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1859x    verze pro tisk

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek