cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Teriyaki

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg hovězí svíčkové, 1/2 lžíce mletého zázvoru, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2 lžíce krystalového cukru, 2 dl sójové omáčky, 1/2 dl sherry
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké proužky. V misce smícháme zázvor, česnek, cibuli, cukr, sherry a sójovou omáčku a směs nalijeme na maso. Přikryjeme a necháme v lednici 2 hodiny marinovat. Maso nabodneme na grilovací jehly a krátce osmažíme na grilu. Během grilování několikrát potřeme marinádou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2166x    verze pro tisk

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk