cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1.15 lžíce másla,  trochu hladké mouky, 1/2 středně velká cibule, 1/2 lžička hořčice, 1/2 dl bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Proužek sádla na větších kotletách odkrojíme, drobně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a naklepané osolené kotlety po obou stranách opečeme. Pak je v témž kastrole složíme na sebe a přidáme do másla drobně nakrájenou cibuli k osmažení. Promícháme ji s kotletami, mírně podlijeme a dusíme do měkka. Při dušení kotlety obrátíme. Před ukončením přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a povaříme ještě 10 minut.

www.tacos.cz Poznámka: stejně upravujeme vepřové řízky nebo králíka.

www.tacos.cz Příloha: nočky, lívanečky ze strouhané žemle, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1722x    verze pro tisk

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce