cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

Vepřové kotlety na hříbkách

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1.15 lžíce másla,  trochu hladké mouky, 1/2 středně velká cibule, 1/2 lžička hořčice, 1/2 dl bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Proužek sádla na větších kotletách odkrojíme, drobně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a naklepané osolené kotlety po obou stranách opečeme. Pak je v témž kastrole složíme na sebe a přidáme do másla drobně nakrájenou cibuli k osmažení. Promícháme ji s kotletami, mírně podlijeme a dusíme do měkka. Při dušení kotlety obrátíme. Před ukončením přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a povaříme ještě 10 minut.

www.tacos.cz Poznámka: stejně upravujeme vepřové řízky nebo králíka.

www.tacos.cz Příloha: nočky, lívanečky ze strouhané žemle, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1985x    verze pro tisk

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou