cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na celeru

Vepřové kotlety na cibuli

Vepřové kotlety na hříbkách

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety s pomeranči

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2  karotka, 1/2 lžíce másla, 3 cl koňaku, sůl, 15 cl bílého vína, 1/2 šálek vývaru, 2  pomeranče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety vykostíme a odkrojíme všechno sádlo. Osolíme je, opečeme na másle po obou stranách. Polijeme koňakem nebo jinou lihovinou a zapálíme. Dusíme je mírně podlité vývarem, přidáme hrubě nastrouhanou karotku a koření - vonné bylinky. Později podléváme vínem a přidáme kousek pomerančové kůry, kterou po chvíli odstraníme. Jakmile jsou kotlety měkké, odstavíme je z ohně a přidáme šťávu z 1 pomeranče nebo pomerančový džus. Kotlety přendáme na nahřátou mísu, šťávu prolisujeme a přidáme dílky vyloupnuté pomerančové dužiny k prohřátí.

www.tacos.cz Příloha: toasty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1849x    verze pro tisk

Vepřové kotlety se smetanou