cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety s pomeranči

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2  karotka, 1/2 lžíce másla, 3 cl koňaku, sůl, 15 cl bílého vína, 1/2 šálek vývaru, 2  pomeranče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety vykostíme a odkrojíme všechno sádlo. Osolíme je, opečeme na másle po obou stranách. Polijeme koňakem nebo jinou lihovinou a zapálíme. Dusíme je mírně podlité vývarem, přidáme hrubě nastrouhanou karotku a koření - vonné bylinky. Později podléváme vínem a přidáme kousek pomerančové kůry, kterou po chvíli odstraníme. Jakmile jsou kotlety měkké, odstavíme je z ohně a přidáme šťávu z 1 pomeranče nebo pomerančový džus. Kotlety přendáme na nahřátou mísu, šťávu prolisujeme a přidáme dílky vyloupnuté pomerančové dužiny k prohřátí.

www.tacos.cz Příloha: toasty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1615x    verze pro tisk

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce