cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso na pivě

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka bez kosti, sůl, 15 dkg tuku, 1/2  cibule, kmín, několik kuliček nového koření, 2 dl piva, hladká mouka, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší hranolky a osolíme. Na rozehřátém tuku osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, kmín a nové koření, zamícháme, podlijeme asi dvěma lžícemi vody a pivem a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme jíšku předem připravenou z mouky a másla a dodusíme doměkka. Z hotového pokrmu odstraníme kuličky koření. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky nebo rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem