cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  vepřových kotlet, sůl, hladká mouka, 3 dkg másla nebo Hery, 2 dl bílého vína, vývar z masoxu, 2 dl šlehačky, 10 dkg šunky, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové kotlety zbavíme páteřních kostí, nařízneme po obvodu a u kostí, jemně naklepeme, osolíme a obalíme po obou stranách v mouce. Vložíme je do pekáčku s rozehřátým tukem a dusíme v troubě. Po chvilce je obrátíme, podlijeme trochou vína a vývaru a dusíme doměkka pod vrchním dílem pekáče. Měkké kotlety podlijeme smetanou a vínem, doplníme šunkou pokrájenou na nudličky a dobře prohřejeme. Omáčku dochutíme citrónovou šťávou a podáváme s dušenou rýží, promíchanou s okapaným, ohřátým sterilovaným hráškem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1795x    verze pro tisk