cpt. Cook
 

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  vepřových kotlet, sůl, hladká mouka, 3 dkg másla nebo Hery, 2 dl bílého vína, vývar z masoxu, 2 dl šlehačky, 10 dkg šunky, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové kotlety zbavíme páteřních kostí, nařízneme po obvodu a u kostí, jemně naklepeme, osolíme a obalíme po obou stranách v mouce. Vložíme je do pekáčku s rozehřátým tukem a dusíme v troubě. Po chvilce je obrátíme, podlijeme trochou vína a vývaru a dusíme doměkka pod vrchním dílem pekáče. Měkké kotlety podlijeme smetanou a vínem, doplníme šunkou pokrájenou na nudličky a dobře prohřejeme. Omáčku dochutíme citrónovou šťávou a podáváme s dušenou rýží, promíchanou s okapaným, ohřátým sterilovaným hráškem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2074x    verze pro tisk

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi