cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso à la Kypr

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  90 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 1/2 lžíce oleje, 2.15 dl bílého vína, 1/2 lžíce koriandru, 40 dkg brambor nakrájených na kousky, 115 dkg žampiónů nakrájených na polovinu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hlubší pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme nakrájené maso po všech stranách. Přidáme víno, koriandr, sůl a pepř, přivedeme k varu, pánev přikryjeme pokličkou, plamen snížíme na minimum a dusíme 45 minut. Přidáme brambory a žampióny a dusíme přikryté tak dlouho, až jsou brambory měkké, asi 20 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1549x    verze pro tisk

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem