cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 malá cibule,  špetka mletého zázvoru, mletá paprika, 1.15 lžíce másla, 1/2 dl bílého vína, vývar, 1/8 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety osolíme, poprášíme zázvorem, vložíme do malé misky a zalijeme vínem. Necháme je 1-2 hodiny marinovat. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a kotlety na obou stranách opečeme. Přendáme je do nahřátého kastrolu a uchováme na teple. Do oleje s cibulí přidáme papriku, zamícháme a přilijeme víno, ve kterém jsme kotlety marinovali, a trochu vývaru. Vložíme kotlety a povaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme hustou smetanu a necháme přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1686x    verze pro tisk

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou