cpt. Cook
 

Vepřové kotlety na karí

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na křenu

Vepřové kotlety na pomerančích

Vepřové kotlety nadivoko

Vepřové kotlety plněné klobásou

Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

Vepřové kotlety po americku

Vepřové kotlety po bákoňském způsobu

Vepřové kotlety po indicku

Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po portugalsku

Vepřové kotlety po španělsku

Vepřové kotlety s celerem a mrkví

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 malá cibule,  špetka mletého zázvoru, mletá paprika, 1.15 lžíce másla, 1/2 dl bílého vína, vývar, 1/8 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety osolíme, poprášíme zázvorem, vložíme do malé misky a zalijeme vínem. Necháme je 1-2 hodiny marinovat. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a kotlety na obou stranách opečeme. Přendáme je do nahřátého kastrolu a uchováme na teple. Do oleje s cibulí přidáme papriku, zamícháme a přilijeme víno, ve kterém jsme kotlety marinovali, a trochu vývaru. Vložíme kotlety a povaříme asi 5 minut. Nakonec přidáme hustou smetanu a necháme přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1425x    verze pro tisk

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce