cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso Key West

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového ramínka nakrájeného na kousky, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2.15 dl kuřecího vývaru, 2.15 dl vody, 10 dkg artyčoků, 1/2 lžička nastrouhané citrónové kůry, 1/2 lžička citrónové šťávy, 1 plechovka ananasu, 3 lžíce škrobové moučky, 4 lžíce krystalového cukru, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmahneme maso. Hotové maso vyndáme a držíme v teple. Na pánvi osmahneme cibuli, až zesklovatí a vrátíme maso. Přilijeme kuřecí vývar a vodu, posolíme a přivedeme k varu. Plamen snížíme na minimum, přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu. Přidáme artyčoky a vaříme dalších 15 minut. Přidáme citrónovou šťávu a kůru, zamícháme a vaříme 1 minutu. K masu nasypeme nakrájený ananas. Ananasovou šťávu rozmixujeme v mixéru s cukrem a Solamylem. Vzniklou směs pomalu přimícháme k masu, prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1516x    verze pro tisk

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem