cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso San Francisco

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2 stroužky česneku rozdrcené, 2  rajčata nakrájená na malé kousky, 1/2  bobkový list, 1.15 dl červeného vína, 1/2  cuketa nakrájená na malé kousky, 3 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmahneme maso. Hotové maso vyndáme a držíme v teple. Na pánev dáme cibuli a česnek a osmahneme do zlatova. Maso vrátíme na pánev, přidáme rajčata, sůl, pepř, bobkový list a polovinu vína. Směs přivedeme k varu, plamen snížíme na mírný, přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu. Přidáme cuketu a vaříme odkryté dalších 30 minut. Odstraníme bobkový list. Smícháme mouku se zbytkem vína a vzniklou směs pomalu nalijeme do omáčky. Za stálého míchání vaříme další 3 minuty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1582x    verze pro tisk

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan