cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s vejci a brambory

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vařeného vepřového ramínka, sůl, 2 dkg cibule, 150 dkg brambor, 4  vejce, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na stejné kousky. Na másle usmažíme drobně nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme maso, osolíme a dusíme. Podlijeme vařící vodou a dusíme skoro doměkka. Omáčku vysmahneme, zamícháme do ní brambory zvlášť uvařené, oloupané a nakrájené na větší kostičky. Přilijeme umíchaná syrová vejce, osolíme, opepříme, lehce promícháme a opečeme dorůžova. Na talíři ozdobíme petrželkou a podáváme se salátem nebo kompotem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1977x    verze pro tisk

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou