cpt. Cook
 

Telecí řízek se šunkovým kornoutkem

Telecí řízky na víně

Telecí řízky plněné, smažené v těstíčku

Telecí řízky s ovocem

Telecí řízky s tykví

Telecí řízky se smetanovou omáčkou

Telecí soté s ovocem

Telecí steak ženevský

Telecí zadělávané

Telecí závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vídeňské telecí řízky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  telecí řízky, 4 lžíce hladké mouky, 2  vejce, strouhanka na obalení, sůl, olej, 4 plátky citrónu, 1/2 lžíce posekané zelené petrželky, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Telecí řízky naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Posypeme je moukou, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Připravené řízky vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme. Po dvou minutách je obrátíme a smažíme po druhé straně. Usmažené řízky necháme okapat, doplníme vločkami másla a ozdobíme plátky citrónu. Posypeme posekanou petrželkou. Podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1962x    verze pro tisk

Vídeňský řízek
(Wiener Schnitzel)

Zadělávané telecí

Zadělávané telecí maso se zeleninou

Zapečený telecí řízek s brokolicí